Bast Universe

Bast Universe

Eleganţa se arată în detalii. Aşa te vei prezenta cu una dintre brăţările colecţiei BAST Universe. Pe lângă pietrele naturale atent alese şi tăiate sferic, modelele se remarcă prin logoul din argint, dimensionat astfel încât să se observe în momentele-cheie.

Colecţia BAST Universe poate fi purtată oricând vrei să dai o notă classy hainelor tale sau atunci când cauţi să completezi o ţinută simplă, confortabilă, cu un detaliu spectaculos. Cele opt brăţări din colecţie au fost create pentru bărbaţii care îşi doresc să vorbească elegant, prin pietre naturale, argint şi un logo sferic ieşit din tipare. Descoperă-ţi unversul!

3 motive să
alegi BAST

  • Calitate, până la cel mai mic detaliu. Folosim calitate la toate produsele noastre - bumbac organic pentru haine, pietre naturale şi argint pentru accesorii.
  • Brandul nostru comercializează produse create de designeri tineri, cu viziune, care te pun în centrul atenţiei cu fiecare pas.
  • Accesoriile aduc o notă clasică în modern, un aer funky în stilul casual, pentru bărbatul contemporan care are multe de spus. Fără cuvinte.