Ce schimba bratara in stilul unui barbat?

Atitudinea se vede prin felul în care arăţi


Hainele tale vorbesc de la sine, atunci când intri într-o încăpere. Ele sunt un întreg care aproape că îţi poartă numele, pentru că ţi se potrivesc. Materialele, modele şi texturile te exprimă în cel mai mic detaliu. Pare că ţinuta este completă.

Tocmai faptul că eşti atent cu hainele tale, întotdeauna călcate şi impecabile îţi permite să o completezi cu accesorii.

5 atuuri pe care ţi le dau brăţările pentru bărbaţi


1. Completează ţinuta

Atenţia la detalii este cea care te poate scoate în evidenţă sau îţi poate alege locul în mulţime. Brăţara fie se vede parţial de sub mâneca bluzei, fie îţi scoate în evidenţă încheietura, completând imaginea. Brăţara aduce un element nou în ţinută şi o face şi mai inteligent gândită.

2. Se asortează cu un alt element

Brăţările în culori neutre sunt uşor de asortat. Cele în nuanţe intense pot face ca imaginea ta să fie şi mai coerentă atunci când alegi să o asortezi, într-un mod inteligent. Încearcă să o porţi alături de o curea sau tenişi în aceleaşi culori. Vei observa efectul.


3. Te ajută să te remarci


Dacă mergi în club, la o întâlnire sau să prezinţi un proiect, brăţara poate fi cartea ta de vizită stilistică. Un bărbat care poartă o brăţară este unul care nu a ales să rămână printre cei care nu aduc ceva în plus în ţinuta lor.

4. Îţi dă subiecte de conversaţie


Poate că tu ai atitudine, dar nu întotdeauna persoanele pe care le întâlneşti sunt uşor de abordat. Brăţara sau accesoriile pentru bărbaţi pot deveni subiecte de conversaţie, mai ales dacă persoanele din faţa ta par interesate de accesoriul tău.

5. Te energizează


Brăţările cu pietre naturale poartă artibutele acestora şi ţi le transmit. Pe lângă aspectul unic pe care îl are fiecare piatră, aceasta te va energiza şi îţi va da încrederea în tine de care ai nevoie în momentele solicitante. Poţi alege brăţara şi în funcţie de efectul pietrei pe care îl cauţi. Este posibil să observi că acea piatră naturală ţi se potriveşte şi nu este benefică doar stilistic.

Stilul BAST este stilul tău

Brăţara pentru bărbaţi este un accesoriu întotdeauna expresiv, care poartă o poveste sau îţi arată o latură pe care vrei să o explorezi. O poţi explora sau o poţi păstra pentru tine. Chiar dacă alegi un model în culori neutre, apropiate de nuanţa pielii, vei observa că brăţara se face remarcată doar pentru faptul că o porţi.

Bărbatul care priveşte accesoriile ca pe necesităţi ale look-ului este cel care a îndrăznit să îşi definească şi să poarte stilul în întregime. Brăţara se poate adapta ocaziei pentru care ai ales-o, însă întotdeauna se va vedea atunci când este nevoie de ea. Găseşte-ţi stilul acolo unde el vorbeşte doar pentru tine!