Cum alegi o brăţară pentru bărbaţi

Brăţara pentru bărbaţi este acel accesoriu de care mai ai nevoie, atunci când ai încredere în tine şi vrei să o arăţi prin imaginea ta. O păstrezi aproape de restul hainelor şi nu o uiţi, atunci când vrei să îi adaugi ceva în plus ţinutei tale. Brăţara este şi mai mult de atât, pentru că oamenii din jur o remarcă întotdeauna şi o definesc ca fiind parte integrantă a stilului tău.

Accesoriile masculine sunt uşor de ales. Însă, tu cauţi fix acel model care poate fi purtat acolo unde ţi-l doreşti - la sală, în club, la întâlnire. Hai să vedem cum alegi o brăţară pentru bărbaţi care te scoate din mulţime.

Stilul tău contează

Materialul, textura, forma şi felul în care arată brăţara sunt date de stilul tău. Argintul se potriveşte oricărui tip de look. Pietrele naturale se potrivesc cel mai bine acelei atitudini smart-casual, casual, sport-casual sau impecabil.

Brăţara vine ca o continuare a hainelor tale, aşa că materialul trebuie să se integreze în imaginea pe care o construiesc. Porneşte de la stilul tău şi vei simţi care este brăţara potrivită pentru încheietura ta.

Restul hainelor fac diferenţa

Poate că nu îţi doreşti o singură brăţară, ci mai multe accesorii. Fă din garderoba ta o sursă de inspiraţie pentru fiecare produs pe care îl achiziţionezi. Atunci când alegi o brăţară, acordă-le atenţie hainelor pe care le ai sau vrei să le cumperi, ca să ştii deja cum o vei asorta.

Include şi încălţările sau cureaua în ecuaţie, ca să ai o imagine clară. Pe măsură ce descoperi modele, vei şti când, unde şi cum vei purta fiecare brăţară pe care ai ales-o.

Ocazia îţi decide modelul

Brăţara ta va fi purtată pentru prima oară într-un anumit loc şi context. Cu cât ai mai multe ocazii, locuri şi haine în care poţi purta brăţara, cu atât îţi va fi mai uşoară alegerea.

Eşti un bărbat cu stil şi imaginaţie, aşa că nu va trebui să îţi faci probleme când vei mai purta brăţara. Dar o poţi alege pentru momentele când vrei să o ai la mână şi, astfel, vei şti care sunt modelele tale preferate din fiecare colecţie.

Este a ta, deci este confortabilă

O brăţară masculină, cu stil, care îţi scoate atuurile în evidenţă trebuie să nu te deranjeze. Faptul că brăţara este confortabilă s-ar putea să conteze la fel de mult ca felul în care arată modelul sau cât de mult îţi place.

La fel ca în colecţiile noastre, o brăţară confortabilă are pietre cu diametru de circa 6 mm. Aceasta nu te va incomoda, atunci când porţi o bluză şi nu va face hanoracul sau sacoul să arate altfel decât impecabil.

Brăţările au şi alte efecte

Brăţările cu pietre naturale au un avantaj în plus: fiecare dintre ele arată unic, mulţumită amestecurilor naturale de nuanţe şi a striaţiilor.

În plus, pietrele naturale te energizează, inspiră şi motivează, la nevoie. Află mai multe despre fiecare piatră şi vei descoperi o nouă latură a brăţării tale.

Get the BAST!

Descoperă brăţările din colecţiile noastre şi află care se potriveşte stilului, garderobei şi gusturilor tale. Găseşte-ţi brăţările preferate şi ocaziile când le vei purta!