Day Of The Dead

Day Of The Dead

Inspirată dintr-o cunoscută sărbătoare mexicană care celebrează viaţa, colecţia Day of the Dead înseamnă accesorii îndrăzneţe care te scot din tipare şi te plasează în centrul atenţiei. Piesele de argint devin detaliile excentrice ale acestor brăţări pentru că au fost create în formă de cranii care se asortează cu stilul tău unic.

Colecţia Day of the Dead este o declaraţie masculină impunătoare de stil. Brăţările au pietre naturale puternice menite să te exprime prin culori şi curaj. Un simplu accesoriu din această colecţie te aduce în centrul atenţiei şi îţi oferă acea notă de look smart pe care o ai atunci când te prezinţi într-un loc nou. Fii liderul stilului tău!

 

3 motive să
alegi BAST

  • Calitate, până la cel mai mic detaliu. Folosim calitate la toate produsele noastre - bumbac organic pentru haine, pietre naturale şi argint pentru accesorii.
  • Brandul nostru comercializează produse create de designeri tineri, cu viziune, care te pun în centrul atenţiei cu fiecare pas.
  • Accesoriile aduc o notă clasică în modern, un aer funky în stilul casual, pentru bărbatul contemporan care are multe de spus. Fără cuvinte.