Despre noi

Cum a început totul

O viziune diferită începe întotdeauna cu o idee proaspătă. Aşa a pornit BAST, brandul care îşi propune să aducă hainele şi accesoriile la nivelul la care eşti tu - fără cusur, cu atitudine. BAST înseamnă o privire învingătoare, un zâmbet cuceritor şi gesturi calculate la secundă. Modele care te exprimă, cusături atent lucrate, accesorii alese şi puse inteligent acolo unde vorbesc cel mai bine.

Pentru noi bunul gust it’s a must


BAST alege să nu facă compromisuri legat de produsele pe care le găseşti pe site. Folosim bumbac organic, cules şi îngrijit cu atenţie pentru hainele pe care le cumperi. Accesoriile sunt făcute exclusiv din argint şi pietre naturale, alese pentru faptul că sunt unice - la fel ca tine.

În colecţiile BAST vei găsi haine şi accesorii create special ca să le porţi de fiecare dată când ai încredere în tine şi vrei să se vadă. Atitudinea înseamnă totul, aşa că am decis să grupăm produsele în colecţii destinate fiecărei ocazii.

BAST îşi propune să te surprindă în fiecare dimineaţă, atunci când alegi ce vrei să porţi. Cei din jur observă fiecare detaliu, aşa că am gândit totul la calitatea pe care o cauţi atunci când vrei să achiziţionezi haine sau accesorii noi. Because #wegottheBAST!

Ne place să te susţinem

BAST a fost creat pentru bărbaţi cu iniţiativă, cu un stil de viaţă agitat, dar care au grijă de sănătate şi atitudine. Eşti la curent cu noutăţile, aşa că îţi oferim câte ceva diferit cu fiecare colecţie. Produsele BAST continuă viziunea originală a tinerilor designeri, care îşi propun să te facă să te simţi unic, cu fiecare purtare a hainelor şi a acesoriilor. Got the BAST?

Acesta este doar începutul

În portofoliul BAST se află atât haine, cât şi colecţii de accesorii. Ştim că gusturile tale sunt complexe, aşa că ne propunem să vorbim în culori, argint şi pietre naturale despre fiecare dintre stările tale.

Fiecare colecţie pe care o vom lansa va fi gândită şi calculată astfel încât să aducă o noutate de stil în garderoba şi abordarea ta, dar şi să îşi acopere fiecare moment al zilei.

Cu fiecare noi produse şi colecţii, ne propunem să îţi aducem noi abordări ale stilului, care duc mai departe personalitatea ta. Rămâi BAST şi fii la curent cu noutăţile!

3 motive să
alegi BAST

  • Calitate, până la cel mai mic detaliu. Folosim calitate la toate produsele noastre - bumbac organic pentru haine, pietre naturale şi argint pentru accesorii.
  • Brandul nostru comercializează produse create de designeri tineri, cu viziune, care te pun în centrul atenţiei cu fiecare pas.
  • Accesoriile aduc o notă clasică în modern, un aer funky în stilul casual, pentru bărbatul contemporan care are multe de spus. Fără cuvinte.