Cum a început totul …

O viziune diferită începe întotdeauna cu o idee proaspătă. Așa a pornit Bast, brandul care își propune să aducă hainele și accesoriile la nivelul la care ești tu – fără cusur, cu atitudine. Bast înseamnă o privire învingătoare, un zâmbet cuceritor și gesturi calculate la secundă. Modele care te exprimă, cusături atent lucrate, accesorii alese și puse inteligent acolo unde vorbesc cel mai bine.

Pentru noi, bunul gust, it’s a must!

Bast alege să nu facă compromisuri când vine vorba de produsele sale. Folosim bumbac organic, cules și îngrijit cu atenție pentru hainele pe care le cumperi. Imprimeurile sunt durabile și de încredere întrucât folosim ultimele tehnici în materie de imprimare în textile iar calitatea materialelor este cea mai bună de pe piață, alături de o manoperă impecabilă.  Accesoriile sunt facute exclusiv din argint și pietre naturale, alese pentru faptul ca sunt unice – la fel ca tine.

În colecțiile Bast vei găsi haine și accesorii, cu o croială deosebită, create special ca să le porți de fiecare dată când ai încredere în tine și vrei să se vadă. Atitudinea înseamna totul!

Bast își propune să te surprinda în fiecare dimineață, atunci când alegi ce vrei să porti. Cei din jur observa fiecare detaliu, așa că am gândit totul la calitatea pe care o cauți atunci când vrei să porți haine sau accesorii noi. Because #wegotthebast!

Bast este o privire învingătoare, un zâmbet cuceritor și gesturi calculate la secundă.

Unic, cu fiecare purtare

Bast a fost creat pentru bărbați cu inițiativă, cu un stil de viață agitat, dar care au grijă de sănătate și atitudine. Ești la curent cu noutățile, așa că îți oferim câte ceva diferit cu fiecare colecție. Produsele Bast continuă viziunea originală a tinerilor designeri, care își propun să te facă să te simți unic, cu fiecare purtare a hainelor și a accesoriilor. Got the Bast?

Acesta este doar începutul …

În portofoliul Bast se află atât haine, cât și colecții de accesorii. Știm că gusturile tale sunt complexe, așa că ne propunem să vorbim în culori, argint și pietre naturale despre fiecare dintre stările tale.

Fiecare colecție pe care o vom lansa va fi gândită și calculată astfel încât să aducă o noutate de stil în garderoba și abordarea ta, dar și să îți acopere fiecare moment al zilei.

Cu fiecare noi produse și colecții, ne propunem să îți aducem noi abordări ale stilului, care duc mai departe personalitatea ta. Rămâi Bast și fii la curent cu noutățile.