Kings of Style

Kings of Style

Bărbaţii cu atitudine şi fler de lideri sunt cei care îndrăznesc prin culori intense, nuanţe de maro, albastru şi verde. Brăţările din colecţia Kings of Style sparg tiparele pentru că fie ies în evidenţă ca pete de culoare ale ţinutelor, fie se asortează, într-un mod inteligent şi masculin, cu un alt detaliu atent ales al ţinutei.

Colecţia Kings of Style a fost creată pentru cei care sparg tiparele, care îndrăznesc să remarce şi să recunoască efectele unei brăţări pentru bărbaţi atent alese. Piesele de argint se îmbină cu cele din zirconiu şi pietre naturale ca să creeze modele în culori ieşite din comun. Alege-ţi stilul!

 

3 motive să
alegi BAST

  • Calitate, până la cel mai mic detaliu. Folosim calitate la toate produsele noastre - bumbac organic pentru haine, pietre naturale şi argint pentru accesorii.
  • Brandul nostru comercializează produse create de designeri tineri, cu viziune, care te pun în centrul atenţiei cu fiecare pas.
  • Accesoriile aduc o notă clasică în modern, un aer funky în stilul casual, pentru bărbatul contemporan care are multe de spus. Fără cuvinte.