Despre noi

Cum a inceput totul

O viziune diferita incepe intotdeauna cu o idee proaspata. Asa a pornit Bast, brandul care isi propune sa aduca hainele si accesoriile la nivelul la care esti tu - fara cusur, cu atitudine. Bast inseamna o privire invingatoare, un zambet cuceritor si gesturi calculate la secunda. Modele care te exprima, cusaturi atent lucrate, accesorii alese si puse inteligent acolo unde vorbesc cel mai bine. 

Pentru noi bunul gust it’s a must

Bast alege sa nu faca compromisuri legate de produsele pe care le gasesti pe site. Folosim bumbac organic, cules si ingrijit cu atentie pentru hainele pe care le cumperi. Accesoriile sunt facute exclusiv din argint si pietre naturale, alese pentru faptul ca sunt unice - la fel ca tine.

In colectiile Bast vei gasi haine si accesorii create special ca sa le porti de fiecare data cand ai incredere in tine si vrei sa se vada. Atitudinea inseamna totul, asa ca am decus sa grupam produsele in colectii destinate fiecarei ocazii.

Bast isi propune sa te surprinda in fiecare dimineata, atunci cand alegi ce vrei sa porti. Cei din jur observa fiecare detaliu, asa ca am gandit totul la calitatea pe care o cauti atunci cand vrei sa achizitionezi haine sau accesorii noi. Because #wegotthebast!

Ne place sa te sustinem

Bast a fost creat pentru barbati cu initiativa, cu un stil de viata agitat, dar care au grija de sanatate si atitudine. Esti la curent cu noutatile, asa ca iti oferim cate ceva diferit cu fiecare colectie. Produsele Bast continua viziunea originala a tinerilor designeri, care isi propun sa te faca sa te simti unic, cu fiecare pirtare a hainelor si a accesoriilor. Got the Bast? 

Acesta este doar inceputul

In portofoliul Bast se afla atat haine, cat si coelctii de accesorii. Stim ca gusturile tale sunt complexe, asa ca ne propunem sa vorbim in culori, argint si pietre naturale despre fiecare dintre starile tale.

Fiecare colectie pe care o vom lansa va fi gandita si calculata astfel incat sa aduca o noutate de stil in garderoba si abordarea ta, dar si sa isi acopere fiecare moment al zilei.

Cu fiecare noi produse si colectii, ne propunem sa iti aducem noi abordari ale stilului, care duc mai departe personalitatea ta. Ramai Bast si fii la curent cu noutatile.