Returnari

in cazul in care produsul comandat nu este pe placul dumneavoastra il puteti returna pentru a fi schimbat sau pentru restituirea valorica a acestuia (mai putin cheltuielile de transport) in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii produsului, fara invocarea vreunui motiv și fara penalitati, dumneavoastră suportand costul returului.

Produsele purtate NU se pot returna sau schimba. In cazul in care produsele prezintă defecte, avem rugamintea de a ne notifica in scris in maxim 48 de ore de la data primirii coletului.

Returnarea produselor se face în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului DUPĂ CE NE-ATI NOTIFICAT ÎN SCRIS pe e-mailul contact@bast.ro oferindu-ne următoarele informații:

- numarul comenzii;

- numele și prenumele;

- contul IBAN în RON si banca la care acesta este deschis impreuna cu numele detinatorului contului in cazul in care nu coincide cu cel de pe care ati facut comanda.

Ne rezervam dreptul de a NU accepta primirea coletelor retur fara notificare scrisa în prealabil.

De asemenea, ne rezervăm dreptul de a refuza si de a trimite inapoi catre dumneavoastra orice produs care nu îndeplinește conditiile de retur.

Conditii de returnare a produselor:

  • Produsul pe care doriti sa al returnati trebuie să fie impachetat corespunzator, cu ambalajul primit initial. 
  • Produsul trebuie returnat in aceeasi stare in care a fost primit, fara urme de uzura, pete, lovituri, taieturi sau zgarieturi in maxim 14 zile calendaristice de la primirea acestuia. 

Dumneavoastra sunteti responsabil pentru deteriorarea produsului în urma transportului de schimb sau returnare de produse către BAST.

Rambursarea contravalorii sumei integrale achitate de catre dumneavoastra se va face în termen de 14 zile de la primirea coletului retur doar prin transfer bancar in contul IBAN specificat pe e-mail. 

BAST oferă retur gratuit in termen de 48 de h de la data primirii coletului în cazul in care:

produsul livrat nu corespunde specificatilor de pe site (aici ne referim la culoare sau model)

Asadar, puteti solicita returnarea produsului sau schimbarea acestuia cu un alt produs de aceeasi valoare sau cu valoare diferita (cu plata diferentei sau rambursarea diferentei).

produsul prezinta defect

Produsele BAST trec prin mai multe filtre de verificare înainte de expediere, insă este posibil ca mici defecte să treaca neobservate. in acest caz, va rugam sa ne contactați în termen 48 de h de la data primirii coletului pentru schimbarea produsului sau pentru rambursarea contravalorii produsului comandat.

Pentru orice detalii referitoare la returnarea comenzii, ne puteti contacta pe e-mail la adresa contact@bast.ro sau la numărul de telefon  0742 782 278.