Termeni si conditii

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) de pe site-ul www.bast.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii:

Acest site este intretinut si administrat de BAST. Site-ul este gazduit de serverele unei companii terte. Pentru eventuale erori de functionare aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri, et. facute de aceata companie terta, ne cerem scuze, dar responsabilitatea nu ne apartine.

 

Drepturi de autor (copyright)

Intregul continut al site-ului www.bast.ro, imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date este proprietatea BAST si a furnizorilor sai si este aparat de legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul BAST a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

Newsletter

Abonarea la newsletter este gratuita si implica acordul tuturor specificatiilor din aceasta sectiune. Pentru dezabonare este suficient să ne trimiteți un mesaj în acest sens. Mesajul trebuie să vină de pe adresa de mail pentru care doriți dezabonarea.

Suntem 100% anti-spam și nu închiriem, vindem sau înstrăinăm sub nici o formă datele abonaților noștri unor terțe părți, cu excepția cazurilor prevăzute expres de lege sau la solicitarea expresă a unor organisme de stat.

 

Preturi

Prețurile afișate pe site sunt exprimate în RON și reprezintă prețul final de vânzare. Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile fără niciun fel de înștiințare în prealabil.

Modificările de prețuri nu vor afecta comenzile în curs de procesare și livrare.

Prețul produsului nu include taxa de transport, in afara cazurilor in care se menționează clar acest lucru.

Taxele de transport sunt comunicate cumpărătorului înainte de finalizarea comenzii.

 

Comanda

Orice comandă va fi livrată în limita stocului disponibil, cu condiția ca aceasta să fi fost confirmată de către BAST printr-o notificare telefonică sau prin email.

Ne rezervăm dreptul de a anula o comandă dacă aceasta nu s-a finalizat corespunzător și nu am primit toate datele necesare procesării acesteia de la cumpărător.

Ne rezervăm dreptul de a refuza comenzile care au afișate prețuri eronate (sub prețul de achiziție) datorate problemelor tehnice ale platformei utilizate.

 

Plata si livrarea produselor

Plata produselor comandate de pe site-ul www.bast.ro se efectuează ramburs, la livrarea produselor de către curier, sau online cu cardul prin intermediul MobilPay.

De asemenea, ne rezervăm dreptul de a nu expedia comenzi clienților care au refuzat colete în trecut. Pentru retrimiterea comenzilor, avem rugămintea de a achita produsele online,cu cardul, înainte de expedierea acestora.

Livrarea costa 20 lei oriunde în țară prin intermediul firmelor de Curierat Rapid.

Comenzile cu valoare peste 299 de lei beneficiază de Transport GRATUIT. 

Vă menționăm că ne rezervăm dreptul de a alege să livrăm cu o altă firmă de curierat față de cea menționată în pagina de comandă, fără o notificare prealabilă și fără a cere taxe adiționale.

Produsele ajung în 1-5 zile lucrătoare de la confirmarea telefonică a comenzii.

Bast.ro își rezervă dreptul de a contacta clienții pentru confimarea telefonică sau prin sms înainte de expedierea comenzilor. 

 

Returnari

În cazul în care produsul comandat nu este pe placul dumneavoastră îl puteți returna pentru a fi schimbat sau pentru restituirea valorică a acestuia (mai puțin cheltuielile de transport) în maxim 14 zile calendaristice de la data primirii produsului, fără invocarea vreunui motiv și fără penalități, dumneavoastră suportând costul returului.

Produsele purtate NU se pot returna sau schimba. În cazul în care produsele prezintă defecte, avem rugămintea de a ne notifica în scris în maxim 48 de ore de la data primirii coletului.

Returnarea produselor se face în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului DUPĂ CE NE-AȚI NOTIFICAT ÎN SCRIS pe e-mailul contact@bastro oferindu-ne următoarele informații:

- numărul comenzii;

- numele și prenumele;

- contul IBAN în RON și banca la care acesta este deschis împreună cu numele deținătorului contului în cazul în care nu coincide cu cel de pe care ați făcut comanda.

Ne rezervăm dreptul de a NU accepta primirea coletelor retur fără notificare scrisă în prealabil.

De asemenea, ne rezervăm dreptul de a refuza și de a trimite înapoi către dumneavoastră orice produs care nu îndeplinește condițiile de retur.

Condiții de returnare a produselor:

  • Produsul pe care doriți să îl returnați trebuie să fie împachetat corespunzător, cu ambalajul primit inițial;
  • Produsul trebuie returnat în aceeași stare în care a fost primit, fără urme de uzură, pete, lovituri, tăieturi sau zgârieturi în maxim 14 zile calendaristice de la primirea acestuia.

Dumneavoastră sunteți responsabil pentru deteriorarea produsului în urma transportului de schimb sau returnare de produse către Bast.

Rambursarea contravalorii sumei integrale achitate de către dumneavoastră se va face în termen de 14 zile de la primirea coletului retur doar prin transfer bancar în contul IBAN specificat pe e-mail. 

Bast oferă retur gratuit în termen de 48 de h de la data primirii coletului în cazul în care:

produsul livrat nu corespunde specificațiilor de pe site (aici ne referim la culoare sau model)

Așadar, puteți solicita returnarea produsului sau schimbarea acestuia cu un alt produs de aceeași valoare sau cu valoare diferită (cu plata diferenței sau rambursarea diferenței).

produsul prezintă defect

Produsele Bast trec prin mai multe filtre de verificare înainte de expediere, însă este posibil ca mici defecte să treacă neobservate. În acest caz, vă rugăm să ne contactați în termen 48 de h de la data primirii coletului pentru schimbarea produsului sau pentru rambursarea contravalorii produsului comandat.

Pentru orice detalii referitoare la returnarea comenzii, ne puteți contacta pe e-mail la adresa contact@bast.ro sau la numărul de telefon  0742 782 278.

Odată cu cumpărarea și lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.

Vă mulțumim pentru înțelegere!