White Nights

White Nights

Nopţile albe înseamnă cele în care vrei să te remarci, să ai energie şi să arăţi impecabil. Brăţările din această colecţie sunt uşor de asortat şi ies uşor în evidenţă. Cei din jur vor remarca stilul pe care l-ai ales şi te vor aprecia cu fiecare apariţie. Noa, Zouk, Hi, Octagon şi Fabric pot fi modurile în care comunici cu ceilalţi - prin stil.

Colecţia White Nights înseamnă brăţări din pietre naturale alese ca să te încarce cu energie, amintiri şi să îţi aducă fotografii pline de zâmbete. Fiecare noapte albă poate însemna o nouă ocazie să porţi o brăţară. Îndrăzneşte!

 

3 motive să
alegi BAST

  • Calitate, până la cel mai mic detaliu. Folosim calitate la toate produsele noastre - bumbac organic pentru haine, pietre naturale şi argint pentru accesorii.
  • Brandul nostru comercializează produse create de designeri tineri, cu viziune, care te pun în centrul atenţiei cu fiecare pas.
  • Accesoriile aduc o notă clasică în modern, un aer funky în stilul casual, pentru bărbatul contemporan care are multe de spus. Fără cuvinte.